Women to Women Live

 
Aan alle vrouwen in de kerk…   Women to Women Live, wie gaan er mee?Zaterdag 10 maart 2018 vindt het vrouwenevenement Women to Women Live plaats. Tijdens het evenement wil Open Doors vrouwen uit de vervolgde kerk bemoedigen, met gebed en betrokkenheid. Tegelijkertijd is de kans groot dat de verhalen uit de vervolgde kerk jou ook persoonlijk bemoedigen.
De dag is voor vrouwen van alle leeftijden. Het is een mooie gelegenheid om je te verdiepen in de vervolgde kerk en in de pauze kan je een lekker hapje eten en bijkletsen. Je kan ook nog even shoppen! Er worden allerlei vrouwenproducten verkocht, gemaakt door vrouwen uit de vervolgde kerk.
Datum: Zaterdag 10 maart 2018
Tijdstip: 10.00 – 15.30 uur
Locatie: De Basiliek Veenendaal
Spreeksters: Sofia uit Indonesië en Paulien Vervoorn
Muziek: FaVor 
 
Sofia uit Indonesië en Paulien Vervoorn zullen iets delen over het thema ‘Gebroken en toch heel’. Dit verwijst naar de troost en genezing die de Here God wil brengen in gebroken situaties.
Sofia komt via haar werk veel in aanraking met vrouwen uit de vervolgde kerk en vertelt hun verhalen. Paulien, schrijfster van onder andere Geloofwaardig spreken en Hartelijk getalenteerd, geeft een inspirerende les over hoe wij vrouwen uit de vervolgde kerk kunnen steunen.
Bestel je gratis kaarten via opendoors.nl/women.

Zoeken