40 dagen project

40-dagen project: Zet je één dag in voor de verandering
Vindt u het leuk om iemand te helpen? Steekt u graag een dag de handen uit de mouwen of maakt u juist gemakkelijk een praatje? Dan zijn de Veranderdagen iets voor u!Tijdens de 40dagentijd organiseert Kerk in Actie in samenwerking met Stichting Present, net als vorig jaar, de Veranderdagen. In de 40dagentijd zijn er in elke provincie in Nederland sociale of klusprojecten te doen, waar u zich als groep of individueel voor in kunt schrijven. Hierbij kunt u denken aan het sauzen/behangen  van een woonkamer voor een alleenstaande moeder of het meewerken van een leuk dagje uit voor ouderen. U maakt kennis met mensen die u anders niet zou ontmoeten en uw inzet betekent veel voor mensen uit de marge van de samenleving.

 

Aanmelden als groep of individu
Meldt u aan als gespreksgroep, kerkenraad, koor… Groepen kunnen zelf een datum kiezen en Stichting Present Smallingerland gaat vervolgens samen met u kijken welke projecten u op die datum zou kunnen uitvoeren. Individueel aanmelden kan ook: van deze aanmeldingen maakt Present groepen die op zaterdag 16 februari aan de slag gaan. Vooraf vindt een presentatie plaats aan de groep over de werkwijze van Present. De 40dagentijd is van 13 februari tot en met 31 maart 2013. Aanmelden minimaal 6 weken voor uitvoering van het project. De Centrale Diaconie Drachten ondersteunt deze actie van harte en stimuleert u om hieraan deel te nemen.
Meer informatie vindt u op de website van Stichting Present Smallingerland: www.stichtingpresent-smallingerland.nl (zie linker menu onder ‘Veranderdagen’). Ook kunt u bellen op dinsdag of donderdag naar Stichting Present Smallingerland: 0512 543354 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informeer bij uw diaken.

 

zie ook: Kerk in Actie

 

Zoeken