Overige Activiteiten

Gemeente Groei Groepen.

Thema 2017-2018  ‘De hoop die in ons leeft’
Er is nieuw gespreksmateriaal verschenen voor groeigroepen voor seizoen 2017/2018 met als thema ‘De hoop die in ons leeft’. Het materiaal is samengesteld op basis van de eerste brief van Petrus, een brief waar je veel van je eigen leven in zult herkennen.
Petrus schreef zijn brief aan christenen uit de eerste eeuw, een tijd die veel lijkt op de onze. De rode lijn door het nieuwe boekje wordt de vraag hoe jij christen kunt zijn als je in de minderheid bent en hoe jij in een verwarrende tijd als de onze kunt leven vanuit de hoop van het evangelie. In het boekje worden ook ‘Hoopvolle verhalen’ opgenomen van christenen in kerk en samenleving.
 
Het Evangelisch Werkverband binnen de PKN stimuleert gesprekskringen waarbij het gaat om groei in geloof, gemeenschap en gastvrijheid. Binnen deze groepen gaat het om bevordering van het ‘geloofsgesprek’.
 
Er wordt in deze groepen gebruik gemaakt van het materiaal van het EWV.
Meestal komt de groep om de 2 of 3 weken bijeen. Een GGG bestaat uit minimaal 3 en uit maximaal 12 personen. Het werkboekje kan besteld worden bij de Evangelische Boekhandel of via de site: www.ewv.nl. Daar vindt u meer informatie hierover.
U kunt ook zelf een Groeigroep beginnen.
 
Heb jij belangstelling dan kun je contact opnemen met de coördinator van de Gemeente Groei Groepen van het EWV in Drachten: 
Karel Boomsma. Stationsweg 75 9201GJ  Drachten
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T(0512)52 38 12 
T(06) 536 482 19
 
 

Zoeken